Kategorie

Slevy

  • Vino Rosso
    Vino Rosso

    Základní víno vinařství, kupáž odrůd...

    221 Kč -10% 245 Kč

Přivezli jsme pro Vás: vína ze světoznámého francouzského regionu Bordeaux

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: vína ze světoznámého francouzského regionu Bordeaux
21. 7. 2024   

Vážení přátelé pěkných vín,

Tento týden přijela další paleta s víny, tentokrát nám do skladu přibyla vína z francouzského regionu Bordeaux. Těší náš, že si vína z Bordeaux nacházejí cestu k Vašim srdcím a chuťovým pohárkům. A mezi nimi obzvláště vína z Chateau Beaumont – víno Ch. Beaumont se dokonce dostalo mezi nejprodávanější vína za rok 2023. Pokud se dobře pamatuji, tak je to porvé, kdy se do výběru nejprodávanějších vín dostalo víno z jiné země než Itálie. Proto jsme se rozhodli zapátrat v nabídkách francouzských négociantů a nakoupili jsme pro Vás všechny ročníky, které jsou aktuálně k dispozici. Takže jsme pro Vás dovezli:

Chateau Beaumont 2016 (Cru Bourgeois Superieur)

Chateau Beaumont 2017

Chateau Beaumont 2018

Chateau Beaumont 2019

A na skladu máme ještě Chateau Beaumont 2020. Takže si můžete vybrat vína dle Vašich preferencí z celkem 5 ročníků! Anebo celou vertikálu a porovnat vývoj vína po jednotlivých ročnících :-)

 

A ještě jsme přivezli mladé, ale už připravené k pití, víno Chateau Marjosse 2022, AOC Bordeaux Rouge (vlastník a sklepmistr Pierre Lurton). Víno s vysokým hodnocením odborníků (například James Sukling: 93 bodů), dle některých „jeden z nejvýhodnějších nákupů ročníku 2022“. Současně potěší i jeho příznivá cena, která zůstává ‚relativně při zemi‘ :-)

 

Přeji Vám krásný a pokud možno pohodový čas a mnoho krásných chvil s pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

Víno pro Vás

Nejlepší dovozce roku 2022

2. místo pro rok 2020 a 2021, 3. místo pro rok 2023

 

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne